Hasznos információk

Bejelentkezés, kijelentkezés

A szobát az érkezés napján 14 órától lehet elfoglalni, és távozás napján 11 óráig kell elhagyni. A 18 óra utáni érkezést kérjük, szíveskedjen előre jelezni.

Étterem, étkezés

Szállodánkban svédasztalos reggelit kínálunk vendégeinknek. Félpanziónk, étlapról választható 3 fogásos félpanzió, melyet éttermünk nyitva tartása ideje alatt bármikor elfogyaszthatnak.

Speciális étkezési igény: kérjük kedves vendégeinket, hogy vegetáriánus illetve egyéb speciális diétára vonatkozó igényüket előre legyenek kedvesek jelezni a felszolgáló vagy recepciós kollégáknak. Ennek elmaradása esetén nem minden esetben tudjuk a kéréseket teljesíteni. Köszönjük megértésüket! 

Éttermünk, drinkbárunk, kávézónk széles választékkal várja vendégeit. Éttermünk közvetlen vízparti terasza csak jó idő esetén tart nyitva.

Család-, bababarát szolgáltatások

Babaágy, babaágynemű, babakád, bili, pelenkázó alátét, éttermünkben etetőszék Vendégeink rendelkezésére áll. A felszerelések igénybevétele ingyenes, kérjük, hogy igényüket a foglaláskor jelezzék.
Két légterű családi szobáink biztosítják a család teljes kényelmét.

- gyermekjátszótér
- wellness szolgáltatások
- közvetlen Balaton part – saját strand

Dohányzás

Szeretnénk felhívni szíves figyelmüket, hogy Szállodánk egész területén – kivéve a kijelölt területeken – szigorúan tilos a dohányzás, ezért kérjük, hogy csak a kijelölt területeken dohányozzanak.

Nemzeti Dohánybolt Balatonvilágoson a Dózsa György utca 1. szám alatt található. 
(Nyitva tartás: Hétfő – péntek: 07:00 – 12:00, 14:00 – 17:00, szombat: 07:00 – 12:00, vasárnap: 07:00 – 11:00)
A Nemzeti Dohányboltok nyitva tartásai tájékoztató jellegűek.

Balaton part / ”Strand”

Szállodánk közvetlen a Balaton partján fekszik. Strandunk használata csak szállodánk vendégei részére engedélyezett. Napozóágyat ingyenesen vehetik igénybe Vendégeink. Az egész napos árnyékot hatalmas ősfák biztosítják. 

Fizetési információk, kedvezmények

A helyi idegenforgalmi adó (400.-Ft/fő/éj) 18 év felett, a helyszínen fizetendő. Amennyiben a jogszabályban rögzített IFA mértéke megváltozik, a változtatás jogát fenntartjuk.

Fizetéskor az alábbi kártyákat fogadjuk el: Visa, EC/MC, Amex, Maestro.
SZÉP kártyát elfogadunk. (OTP, K&H, MKB)

Szállodánkban készpénzzel, bankkártyával, hitelkártyával, SZÉP kártyával, Erzsébet utalvánnyal, tudnak fizetni.

Internet

Vendégeink részére Ingyenes wifi hozzáférést biztosítunk az egész szálloda épületében.

Házi kedvenc

Szállodánk fogad kistestű házi kedvencet. Ennek díja 3.000 Ft / kisállat / éjszaka.  A házi kedvencek az étterem és wellness részleg kivételével mindent élvezhetnek a hotel területén, de kérjük, figyeljenek oda kis kedvencükre, hogy a többi szállóvendéget ne zavarják. Kérjük, a házi kedvencekkel érkező vendégeinket a foglaláskor ezt jelezzék.

Lift

Szállodánk teljesen akadálymentesített. Lift működik szállodánkban.

Parkolás

Szállodánk vendégei részére a parkolás ingyenes. 

Lemondási és módosítási feltételek egyéni vendégek esetén:

Nem garantált szobafoglalását az érkezés napján 16 óráig tartjuk, ha nem érkezik meg és a késői érkezést nem jelzi, akkor 16 óra után a szobát szabadon értékesítjük.

Június 1 – augusztus 31. közötti időszakban és ünnepi időszakokban foglalását hitelkártya adatainak (internetes foglalás esetén) megadásával vagy 50  % előleg visszaigazolásban jelzett határidőig történő átutalásával véglegesítheti. Foglalását kizárólag a fizetési határidőig befizetett előleg esetén tekintjük érvényesnek. Amennyiben az előleg a megadott határidő lejártáig NEM érkezik meg szállodánkba, úgy a foglalásttöröljük. Foglalását  7  nappal az érkezési dátum előttig szabadon lemondhatja, utána fizetendő kötbér mértéke a foglalás összegének  50 %-a.

Foglalás 7 napon belüli vagy a foglalás időtartamának helyszínen történő rövidítése esetén a lemondott szolgáltatások 50 %-a, de legalább egy vendégéjszaka fizetendő kötbérként.