Tópart Hotel Balatonvilágos

Csodálatos kikapcsolódás a Balaton partján

Gyors foglalás

Kapcsolat

Ügyvezető: Pintér Máté
Telefon: +36 88 446 479
Mobil: +36 30 599 63 04
Cím: 8171 Balatonvilágos, Zrínyi utca 1.
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Website: www.topart-hotel.hu
Website: www.eskuvoabalatonon.hu

A szálloda könnyen megközelíthető autóval vagy más közlekedési eszközzel; 100 kilométerre található a Budapesttől, és13 kilométerre Siófoktól. A vasúti megállóhelytől 300m-re.

Megközelíthetőség - hogy juthat el leggyorsabban a Tópart Hotel balatonvilágosi szállodájába

Autópályán érkező vendégeink az M7 autópálya 98-as kihajtóján (Balatonvilágosi kihajtó) térjenek le. Balatonvilágos településére érkezve az Aligai úton kell végig haladni. Az Aligai út végén a Club Aliga bejáratánál egy éles bal kanyart követően a vasúti aluljárón haladjanak át. Az aluljárót követően egy éles jobb kanyart követően a Dózsa György út majd a Dobó István utcán kell végig haladni. 3km után forduljon jobbra a Balaton irányába. A vasuti átjárót követően egy meredek út vezet a balatonvilágosi alsó partra. A lejtő aljára érve Ön meg is érkezett a Tópart Hotel balatonvilágosi szállodájába.

Siófok irányából autóval érkező vendégeink két útvonal közül is választhatnak.
- A 7 számú főutat követve Siófok irányából a balatonvilágosi lehajtónál kell letérni balra. A bekötő úton Balatonvilágosra érkezve az Ady Endre utcán keresztül eljut a balatonvilágsi vasuti átjáróhoz. A vasuti átjárót követően egy meredek lejtő vezet a balatonvilágosi alsó partra. A lejtő aljára érve Ön meg is érkezett a Tópart Hotel balatonvilágosi szállodájába.
- A 7 számú főutat követve a Szabadifürdő vasuti állomást követően balra kanyarodva keresztezi a vasutat. A vasuti átjárót követően a körforgalomból az első kijáratnál térjen ki. Haladjon a Baross Gábor utcán 5km-t, majd a Rákóczi úton 1km-t. Ezt követően egy "Y" kereszteződéshez ér. A kereszteződésben balra találja a Tópart Hotelt.

Vonattal érkező vendégeink a Balatonvilágos vasutállomáson szálljanak le. A vasutállomástól a magaspartról vagy a Dobó István utcán a Balaton irányába induljon el vagy az ezzel párhuzamos gyalogos lejárót vegye igénybe. A balatonvilágosi vasutállomás és a Tópart Hotel balatoni szállodája között 300m a távolság, mely kb. 5 perces gyaloglást igényel.

Tópart Hotel Balatonvilágos
  8171 Balatonvilágos, Zrínyi utca 1.
  Email: info@toparthotel.hu
  Tel: +88 446 479
  Mobil: +36 30 599 6304