Tópart Hotel Balatonvilágos

Csodálatos kikapcsolódás a Balaton partján

Gyors foglalás

Rendezvény

Nagy létszámú tréingek, továbbképzések, csapatépítők esetleg kulturális rendezvények tökéletes helyszínét keresi? Meghitt környezetben képzeli el esküvőjét? Megtalálta a legjobbat! A Tópart Hotel és Étterem 115 fő befogadására alkalmas konferenciaterme tökéletes választás, hiszen a profi és összeszokott személyzet mellett a legmodernebb technikai eszközök biztosítják a sikeres rendezvények lebonyolítását. Panorámás termünkhöz terasz is tartozik, így vendégeink a szálloda ősfás parkjához közel, közvetlenül a Balaton parton levegőzhetnek és frissülhetnek fel a továbbképzések szünetében.
A Tópart Hotel és Étterem csapata egyéni ajánlatokkal várja az érdeklődőket. Önnek nincs már dolga, mint összefoglalni elképzeléseit, melyeket mi legjobb tudásunk szerint valósítunk meg!

Esküvő a Balatonon

Különleges, egyedi és tökéletes - a három legalapvetőbb elvárás, amit mindenki szeretne az esküvőjén, a Tópart Hotel és Étterem összeszokott csapata pedig kész megvalósítani a Ti álmaitokat is. 210 négyzetméteres, panorámás rendezvénytermünk 115 fő befogadására alkalmas, melyhez egy Balatonra néző terasz is tartozik.

Ha azonban nem csak a ceremóniát, hanem a lakodalmat is közvetlenül a Balaton partján tartanátok, a szálloda ősfás kertjében felállított rendezvénysátorban erre is van lehetőség.

Esküvők alatt, a zavartalan lebonyolítás érdekében, szállodánkban kizárólagosságot biztosítunk.

Konferenciaterem

A közvetlenül a Balaton parton fekvő Tópart Hotel és Étterem kiváló helyszíne lehet konferenciáknak, céges és családi rendezvényeknek, hiszen két különböző méretű termet is kínál, melyek a legmodernebb technikai eszközökkel vannak felszerelve.


115 fő befogadására alkalmas, panorámás rendezvénytermünk esküvők, kulturális és tudományos rendezvények lebonyolítására is ideális helyszín. Kisebb létszámú események, állófogadások számára további lehetőség üvegfalú, balatoni körpanorámás konferenciatermünk, amely 50 fő befogadására alkalmas.

Csapatépítés

Balatonvilágoson található szállodánk számos izgalmas csapatépítő program-lehetőséggel, és a legmodernebb audiovizuális technikával felszerelt konferenciateremmel várja a cégeket egész évben. 210 négyzetméteres, 115 fő befogadására alkalmas panorámás rendezvénytermünk mellett egy kisebb, 50 fős, Balatonra néző terem is kiváló helyszíne lehet a csapatok fejlesztéséhez, szakmai megbeszélésekhez. A tréningek után, vagy a meetingek között a szálloda ősfás kertjében és a tóra nyúló stégen kapcsolódhatnak ki a kollégákkal.

Tópart Hotel Balatonvilágos
  8171 Balatonvilágos, Zrínyi utca 1.
  Email: info@toparthotel.hu
  Tel: +88 446 479
  Mobil: +36 30 599 6304