Kapcsolat

topart hotel kapcsolat

Kapcsolat

Ügyvezető: Pintér Máté
Telefon: +36 88  446 479
Mobil: +36 30 599 63 04
Cím: 8171 Balatonvilágos, Zrínyi utca 1.
E-mail: info@toparthotel.hu
Website: www.topart-hotel.hu
Website: www.eskuvoabalatonon.hu
Térkép: Tópart Hotel a Google Maps-en

A szálloda könnyen megközelíthető autóval vagy más közlekedési eszközzel; 100 kilométerre található a Budapesttől, és13 kilométerre Siófoktól. A vasúti megállóhelytől 300m-re.


Megközelíthetősé - hogy juthat el leggyorsabba a Tópart Hotel balatonvilágosi szállodájába


Autópályán érkező vendégeink az M7 autópálya 98-as kihajtóján (Balatonvilágosi kihajtó) térjenek le. Balatonvilágos településére érkezve az Aligai úton kell végig haladni. Az Aligai út végén a Club Aliga bejáratánál egy éles balra kanyart követően a vasúti aluljárón haladjanak át. Az aluljárót követően egy éles jobb kanyart követően a Dózsa György út majd a Dobó István utcán kell végig haladni. 3km után forduljon balra a Balaton irányába. A vasuti átjárót követően egy meredek út vezet a balatonvilágosi alsó partra. A lejtő aljára érve Ön meg is érkezett a Tópart Hotel balatonvilágosi szállodájába.

Siófok irányából autóval érkező vendégeink két útvonal közül is választhatnak. 
- A 7 számú főutat követve Siófok irányából a balatonvilágosi lehajtónál kell letérni balra. A bekötő úton Balatonvilágosra érkezve az Ady Endre utcán keresztül eljut a balatonvilágsi vasuti átjáróhoz. A vasuti átjárót követően egy meredek lejtő vezet a balatonvilágosi alsó partra. A lejtő aljára érve Ön meg is érkezett a Tópart Hotel balatonvilágosi szállodájába.
- A 7 számú főutat követve a Szabadifürdő vasuti állomást követően balra kanyarodva keresztezi a vasutat. A vasuti átjárót követően a körforgalomból az első kijáratnál térjen ki. Haladjon a Baross Gábor utcán 5km-t, majd a Rákóczi úton 1km-t. Ezt követően egy "Y" kereszteződéshez ér. A kereszteződésben balra nézve Ön meg is érkezett a Tópart Hotel balatonvilágosi szállodájához.

Vonattal érkező vendégeink a Balatonvilágos vasutállomáson szálljanak le. A vasutállomástól a magaspartról vagy a Dobó István utcán a Balaton irányába induljon el vagy az ezzel párhuzamos gyalogos lejárót vegye igénybe. A balatonvilágosi vasutállomás és a Tópart Hotel balatoni szállodája között 300m a távolság, mely kb. 5 perces gyaloglást igényel.A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozá
sával valósult meg.